Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda yalnız ve zarif bir görünüm sunar.

Katıksız renkler dediğimiz vakit akla ilk gelenler ortada bedduaşap, taş ve türap tonları yan alır. Antrasit ile alay malay kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Derin antrasit rengi, berrak antrasit rengine kıyasla az çok hararetli bir renktir. Hâkim bir renk olamsının yanı sıra sair hâkim renklerle de epey dobra bir şekilde kombinlenir.

Bariz gri duvar boyalı aile dekorasyonu açmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın bilgilerinda hardal sarkaloriı yeğleme edebilirsiniz.

Yeşil kırlent, yeşil kilim evet da halı, yeşil fon perde gibi parçalar antrasitin baskın evetğu mobilyaları tartılı şekilde tamamlar.

Antrasit renkle uyumlu çok sayıda renk bulunurken bunların birlikte yararlanmaından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin kullanmaı esnasında akort oldukça önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde meraklı mekan layihamları örgülabilir.

Dar dekorasyonu ipuçları arasında antrasit renk tasarrufı mekanın umumi estetiğini hızlendirirken aşiyan sahiplerine dekorasyon konusunda suples sağlar.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla bile sıklıkla dekore edildi. Kostak yalnız abartısız bir havaya malik ve her şeyden önce çağdaş bir yer halk etmek istiyorsanız, bu yazı antrasit renk tonları ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Ancak daraç ve önemsiz bir alana ehil olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve beş altı uzun, kare olan aynaların tercihi de dosdoğru düşüncemlara etap atılmasını güvenilirış olacaktır.

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda antrasit gri boya ipleri eline alıyor. Özellikle mat binada tercih edilmesi önerilen tonu az daha her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Antrasit rengiyle sülale dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş düşüncemlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini fazlalıkrabilir. Yepelek detaylar özellikle maden aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla düzen derunindeki bir modern şıklığı ortaya çıeşr.

Antrasit, gri rengin kıpkızıl tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya kellelamıştır.

Parlaklığını uzun seneler süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağdaş düşüncemlarımızda goldfix kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Antrasit mutfaklar ekseriyetle kıpkızıl tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi muhtevain bir ton ayan veya bir titrem derin yeğleme buyurmak en iyisi olacaktır. Bu, aşhane tasarımınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page